IN MISIUNE

  Plantare de biserici


  Traseul Mişcării de Plantare de Biserici


  Scopul acestui traseu este de a conduce echipele de MPB prin cele şase etape principale de tranziţie din procesul MPB. Totuşi, cel care conduce cu adevărat este Domnul Isus, care ne conduce prin exemplul Său şi cu ajutorul Scripturii şi a Duhului Sfânt. Doamne, ajută-ne să Te ascultăm şi să-Ţi auzim vocea!

  Aspecte fundamentale
  1. Fiţi consecvenţi în practicarea disciplinelor sau a obiceiurile care vă ajută să iubiţi mai mult ascultarea de Dumnezeu. Şi anume să-L auziţi pe Dumnezeu prin rugăciune, să-I răspundeţi lui Dumnezeu în timp ce vă vorbeşte cu ajutorul Scripturii şi a Duhului Sfânt şi prin părtăşia cu alţi urmaşi ai lui Isus.

  2. Pregătiţi-vă pentru război spiritual şi persecuţie. Nu le cautaţi; ele vor apărea într-o varietate de moduri si niveluri de intensitate. Ascultarea consecventă şi părtăşia cu alţi ucenici sunt câteva din cele mai bune moduri de pregătire pentru război spiritual şi persecuţie.  

  3. Creaţi sau alăturaţi-vă unei lucrări de mişcare de plantare de biserici care slujeşte potrivit adevărului că mişcările de plantare de biserici sunt acţiuni ale lui Dumnezeu prin Duhul Său şi prin poporul Său, care ascultă de Cuvânt si de Duhul. 

  ...................  descarcă și citește întregul material aici 


   

  Primii pași

  Implicaţi-vă biserica în  misiunea lui Dumnezeu
  IDEI PRINCIPALE
  Acest manual te va ajuta să începi noi biserici în zone fără biserici.
  În timp ce vei folosi acest manual, răspunde la provocările „Primii paşi” din fiecare capitol. Te vor ajuta să dezvolţi o strategie pentru a vedea dacă viziunea devine realitate.
  Foloseşte acest manual pentru a instrui oamenii din biserica ta.

  .................... descarcă și citește întregul material aici 


   

  Grupuri mici care au ADN-ul unei Mişcări de Plantare de Biserici

  de Paul Watson

  Un exerciţiu de grup 

  David Watson pune o imagine pe ecran. "Vreau să aruncăm o privire la această imagine." După câteva secunde, el a stins ecranul. "Acum, descrieţi imaginea."
  Oamenii au numit diferite lucruri pe care şi-i le-au adus aminte. David i-a lăsat să continue, până când au început să repete lucruri pe care alţii le-au spus deja. El a pus imaginea din nou pe ecran. "Ar fi putut unul dintre voi să-şi amintească totul din această imagine?" Audienţa a spus "Nu". "Totuşi, împreună, aţi reuşit să vă amintiţi majoritatea detaliilor din această imagine. Acum, că aţi auzit lista fiecaruia cu ce a scris, sunt sigur că şi voi v-aţi amintit mult mai multe lucruri din imgine, decât  înainte de a vorbi despre asta."

  .................. descarcă și citește întregul material aici 

   

  Materiale puse la dispoziție de:

  Asociaţia OCI 

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  www.oci.org


   

  © 2015 Resurse pentru misiune