Cartea A darui pentru Imparatie

Foarte mulţi oameni îşi pun întrebări pertinente despre cum pot ţine în picioare o anumită activitate non-profit şi caută răspunsuri legate de cum trebuie să procedeze corect, fără să renunţe şi fără să descurajeze. Ei bine, în acest sens, de data aceasta vă propunem o carte care vorbeşte despre cum pot fi susţinute proiectele în care sunteţi implicaţi şi cum pot fi fructificate relaţiile interumane, dându-le şansa celor din jur să se implice în proiecte cu adevărat importante, care au un ecou veşnic. Cartea se numeşte „A dărui pentru Împărăţie” şi este gândită ca un manual destinat strângerii de fonduri, carte care poartă semnătura lui Myles Wilson.
Citind această carte, veţi descoperi principiile biblice despre dărnicie şi perspectiva Scripturii asupra sprijinirii diferitelor proiecte financiare în care sunteţi sau urmează să fiţi implicaţi.
Având în vedere experienţa de peste 30 de ani a autorului în obţinerea de finanţări, veţi avea ocazia să aflaţi cum să duceţi la îndeplinire proiectul căruia sunteţi dedicaţi şi în care credeţi din toată inima, îmbunătăţind şi valorificând relaţionarea dintre cei care dăruiesc şi beneficiari. detalii aici