SPRE MISIUNE

  Misiune pentru români


  ACUM ESTE TIMPUL SĂ-I MOBILIZĂM PE ROMÂNI PENTRU MISIUNE!

   

  România ocupă un loc unic în evanghelizarea lumii. Având peste 500.000 de evanghelici

  1. România are cea mai puternică biserică (din punct de vedere numeric) din Europa de Est.

  2. În România există mai mulți evanghelici decât în toate celelalte țări ale Europei de Est la un loc.

  3. Câteva dintre cele mai mari biserici din Europa (din punct de vedere numeric) se află în România. Astfel, credincioșii din țările care se învecinează cu România, privesc la această țară si speră ca românii să vină să-i ajute.

  4. Unii români au o viziune pentru misiune si deja sunt implicați în evanghelizarea transculturală si în plantarea de biserici în țările învecinate.

  5. Astfel, în România există deja o miscare misionară! Totusi, se poate face mai mult. Luând în considerare puterea bisericii române si miscarea misionară deja existentă, acum este timpul să mobilizăm biserica pentru o miscare misionară chiar mai mare.
  Acest scurt raport va examina trei întrebări vitale pentru formarea unei miscări misionare în România. Mai întâi, ce trebuie făcut? Sau care este potențialul României pentru misiune?
  În al doilea rând, se poate face? Este realizabil? În al treilea rând, ce pasi trebuie făcuți pentru ca această miscare misionară să crească?

   

  OPORTUNITĂȚI STRATEGICE PENTRU MISIONARII ROMÂNI
  Biserica evanghelică română este plasată strategic, astfel încât să poată evangheliza mai mult de 7,1 milioane de oameni, lucru care este mai dificil de făcut pentru alte biserici.
  Haideți să explorăm ce posibilități au românii la dispoziție pentru activitatea lor misionară.
  Misiunea nu este atât de mult o problemă de traversare a distanțelor geografice, cât una ce ține de traversarea unor diferențe culturale.

  ................ descarcă și citește întreg articolul aici

   

  Materiale puse la dispoziție de:
  Asociaţia OCI 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  www.oci.org


   

  © 2015 Resurse pentru misiune